Mega Sweden Program

[SV] Vi är glada att nu kunna presentera en första version av programmet för Mega Sweden 2022. Ytterligare ett par programpunkter kommer att tillkomma men det är inte helt klart när de kommer att hamna så de läggs till i schemat senare.

[EN] We are happy to now present a first version of the program for Mega Sweden 2022. A few more program items will be added but we are not yet sure at what time, so they will be added to the schedule later.

Länk till program / Link to program

T-shirt!

T-shirt!

[EN] It is now possible to order T-shirts in our store, for delivery at the event. The last day to order is 15 May.

[SV] Det går nu att beställa T-shirtar i vår butik, för leverans på eventet. Sista beställningsdatum är 2022-05-15.

Cachesläpp

Årets Mega Sweden kommer som vanligt att släppa ett antal nya cacher men som tidigare annonserats kommer det att ske dagen innan eventet. Mer specifikt så kommer släppet att ske klockan 11:00 på fredag förmiddag så att de nya cacherna är tillgängliga under hela eventhelgen.

Holktävling!

Holktävling!

Mega Sweden 2022 utlyser en tävling i fågelholk! Ta med en fågelholk du byggt till Mega Sweden så kommer vi att visa upp alla bidrag och låta alla deltagare på eventet rösta om vem som gjort den bästa holken. Naturligtvis får du med dig din holk tillbaka igen när dagen är slut, men någon kommer även att komma hem med titeln “Bästa holk”! För att vara exakt så har två personer chans att vinna.

Vi kommer dels att dela ut ett pris för den holk som är snyggast, dels ett pris för den holk som är roligast som geocache.

(Holken på bilden kommer inte att delta i tävlingen men den hänger någonstans i Linköping för den som vill leta upp den och skriva in sig i loggboken.)